Boodschappenbus

Juist wanneer de afhankelijkheid toeneemt is het fijn om autonomie en keuzevrijheid te behouden daar waar het kan. Met de BoodschappenBus doet de inwoner zijn/haar eigen boodschappen op gezette tijden. Keuzes over boodschappen kunnen nog zelf gemaakt worden.

De route van de BoodschappenBus voorziet in de praktische behoefte om bij de winkel te komen. Daarnaast is deze route een uitje. Met een groepje een moment op pad, dit brengt gezelligheid en een moment van bewegen.

In samenwerking met de coöperatie De Kleine Schans biedt SWO-Woudenberg deze dienst elke woensdag- en vrijdagochtend aan de senioren in Woudenberg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een 8 persoonsbusje die door SNO (Sportieve Naschoolse Opvang) beschikbaar wordt gesteld.

De passagiers thuis worden opgehaald, naar Hoogvliet worden gereden en weer worden thuisgebracht. Er ook nog een kopje koffie/thee gedronken worden met iets lekkers, aangeboden door Hoogvliet.

Reservering loopt via het secretariaat van SWO. Ter dekking van de onkosten wordt € 2,- per persoon gerekend.

Heeft u interesse om dit een keertje – of vaker – uit te proberen, neem dan s.v.p. contact op met één van de coördinatoren van de Hulpdienst Ouderen Vervoer (HOV) van SWO: Mevrouw J. Valkenburg T. 033 286 2273 of Tiny van Dam T. 033-2864063 of met het secretariaat van SWO.

Jenny Valkenburg(HOV)Johan Thiescheffer(SWO)Inge Engel(DKS)
Tiny van Dam (HOV) secretariaat@swo-woudenberg.nl Leoni Catoen(DKS)
033-286 22 73/406306-25 08 09 06085-0669700

jannavalkenburg@gmail.com     tinyvandam@outlook.com teamsamenleving@dekleineschans.nl