Diensten

Een overzicht van de diensten die de SWO Woudenberg aanbiedt.

 • Hulpdienst ouderenvervoer
  Ouderen die geen eigen vervoer hebben en niet in staat zijn met het openbaar vervoer te reizen, kunnen gebruik maken van deze hulpdienst.
 • Klussendienst
  Voor kleine klussen in huis. Een klemmende deur, een kapotte lamp of het instellen van de TV, bijvoorbeeld.
 • Senioren huisbezoek
  Samen met de gemeente Woudenberg kunnen deskundige senioren voorlichters op bezoek komen bij iedereen die in een bepaald jaar 75 wordt. Dezen krijgen een brief waarin dat meegedeeld wordt. Ook kunt u contact opnemen met de welzijnswerker mevrouw Tineke Smallenbroek werkzaam bij de coöperatie De Kleine Schans. 
  • Telefoon: 085 0669700 e-mail: t.smallenbroek@dekleineschans.nl

Boodschappenbus

Met de BoodschappenBus doet de inwoner zijn/haar eigen boodschappen op gezette tijden. Keuzes over boodschappen kunnen nog zelf gemaakt worden. De route van de BoodschappenBus voorziet in de praktische behoefte om bij de winkel te komen. Daarnaast is deze route een uitje. Met een groepje een moment op pad, dit brengt gezelligheid en een moment van bewegen.

In samenwerking met de coöperatie De Kleine Schans en SNO biedt SWO-Woudenberg deze dienst elke vrijdagochtend aan de senioren in Woudenberg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een 8 persoonsbusje die door SNO (Sportieve Naschoolse Opvang) beschikbaar wordt gesteld. De bus heeft toegangs- en opbergmogelijkheden voor rollators.

In 1e instantie wordt één keer per week op vrijdagochtend gereden, waarbij de passagiers thuis worden opgehaald, naar Hoogvliet worden gereden en weer worden thuisgebracht. Als de tijd het toelaat kan er ook nog een kopje koffie/thee gedronken worden, aangeboden door Hoogvliet.

Ter dekking van de onkosten wordt € 2,- per persoon gerekend. Reservering loopt via het secretariaat van SWO.

Heeft u interesse om dit een keertje – of vaker – uit te proberen, neem dan s.v.p. contact op met één van de coördinatoren van de Hulpdienst Ouderen Vervoer (HOV) van SWO: Mevrouw J. Valkenburg T. 033 286 2273 of Tiny van Dam T. 033-2864063.

Heeft u vragen neem dan s.v.p. contact op met één van onderstaande personen:

Jenny Valkenburg(HOV)Johan Thiescheffer(SWO)Inge Engel(DKS)
Tiny van Dam (HOV) secretariaat@swo-woudenberg.nl Leoni Catoen(DKS)
033-286 22 73/406306-25 08 09 06085-0669700

jannavalkenburg@gmail.com    tinyvandam@outlook.com teamsamenleving@dekleineschans.nl

Als u dan uw telefoonnummer en/of e-mailadres achterlaat nemen we z.s.m. contact met u op.